Elevii ar putea intra în vacanță prelungită

0
253

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, nu exclude ca săptămâna de vacanță în care intră toți elevii să fie prelungită din cauza exploziei infecțiilor de coronavirus.  „Toate variantele sunt deschise in condițiile in care nu înțelegem sa ne vaccinam! In situația in care se suspenda și alte activități, in interesul protejării dreptului la sanatate al elevilor și cadrelor didactice, susținem adaptarea structurii anului școlar la situația epidemiologica extrem de gravă”, a transmis, miercuri, Cîmpeanu.

Elevii din învățământul preșcolar și primar au vacanță între 25 și 31 octombrie 2021, potrivit structurii anului școlar.

Responsabilii pentru gestionarea pandemiei vor merge la Palatul Cotroceni, pentru discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru introducerea de noi măsuri de restricţie, în contextul creşterii numărului de cazuri de COVID-19. Oficialii se gândesc la măsuri care să restrângă mobilitatea, dar şi intrarea şcolilor în online, interzicerea circulaţiei între localităţile cu o incidenţă mare.

Stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here