93 de medici israelieni avertizează: Nu folosiți vaccinul Covid-19 pe copii. „Credem că nici măcar o mână de copii nu ar trebui să fie pusă în pericol prin vaccinarea în masă împotriva unei boli care nu este periculoasă pentru ei”

0
274
93 de medici au semnat o scrisoare comună de protest prin care cer autorităților să se abțină de la administrarea de vaccinurilor Covid-19 la copii. Scrisoarea include semnăturile doctorului Amir Shachar, director al camerei de urgență de la Spitalul Laniado, a doctorului Yoav Yehezkeli, expert în medicină internă și lector la Universitatea din Tel Aviv, și a doctorului Avi Mizrahi, director al unității de terapie intensivă de la Spitalul Kaplan.
Medicii au adresat scrisoarea „șefilor din Ministerul Sănătății, colegilor noștri medici din întreaga țară și întregului public”. Aceștia au menționat că „opinia tot mai răspândită în cadrul comunității științifice este că vaccinul nu poate duce la o imunitate de turmă, prin urmare, în prezent nu există nicio justificare „altruistă” pentru vaccinarea copiilor pentru a proteja populațiile cu risc”. Aceștia au adăugat că nici în prezent nu este clar dacă vaccinul previne răspândirea virusului și pentru cât timp conferă protecție, și au remarcat că noi variante „care pot fi mai rezistente la vaccinare apar tot timpul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here