A murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul la Celei

0
313

Un tânăr din București a murit duminică după ce s-a răsturnat cu ATV-ul pe un teren din Gorj. Poliția a deschis un dosar penal.

Bărbatul de 32 de ani s-a răsturnat cu ATV-ul în localitatea Celei din Gorj, oamenii care au văzut întreaga scenă au sunat imediat la 112. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, victima a decedat. Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Incidentul a avut loc, duminică, în localitatea Celei din județul Gorj. Tânărul de 32 de ani din București a plecat să se plimbe cu ATV-ul prin zonă, însă la un moment dat pe un teren adiacent vehiculul s-a răsturnat. Cei care au văzut întreaga scenă au sunat la 112. La fața locului a sosit un echipaj medical care i-a acordat victimei îngrijiri medicale, însă din cauza rănilor grave victima a decedat.

La fața locului au ajuns și echipajele de poliție care au deschis o anchetă în acest caz. Reprezentanții IPJ Gorj au transmis că a fost a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here