Au fost depistați și restul agresorilor tânărului de 19 ani

0
435

In continuarea cercetărilor efectuate, polițiști au identificat cinci bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 43 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul IPJ Gorj. 

În cursul zilei de astăzi, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propuneri legale.

Reamintim că la data de 22 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de către un tânăr de 19 ani, din comuna Bumbești-Pitic cu privire la faptul că a fost agresat de mai multe persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul, în timp ce se afla pe raza comunei Bengești-Ciocadia, împreună cu un tânăr de 16 ani, din comuna Bengești-Ciocadia, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviți de către un tânăr de 18 ani, din comuna Bengești-Ciocadia și alte patru persoane.

Tânărul de 19 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.În cauza s-a întocmit dosar penal, polițiști continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here