Bacalaureat 2022. Absolvenții de liceu susțin examenul la proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie

0
167

Candidații la Bacalaureat 2022 susțin azi examenul la proba obligatorie a profilului, respectiv la Matematică sau la Istorie. Luni, 20 iunie, au susținut prima probă scrisă de la BAC 2022, cea de Limba română. Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație publică subiectele și baremul de corectare pentru probele de Matematică și Istorie la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro.

Cei care au studiat timp de 4 ani la profil real vor da examen, marți, la Matematică, iar cei care au studiat la profil uman vor da examen la Istorie. Probele încep la ora 9.00. După ce vor primi subiectele, candidații vor avea la dispoziție trei ore pentru a le rezolva.

La matematică, sunt patru variante de subiecte, în funcție de specializare: matematică-informatică, științe ale naturii, tehnologic și pedagogic.

Timpul de lucru pentru fiecare probă scrisă la BAC 2022 este de trei ore.

Primele rezultate vor fi afişate în data de 27 iunie până la ora 12,00. Pentru depunerea contestaţiilor a fost alocat intervalul orar 12,00 – 18,00 în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi afişate pe 1 iulie.

După probele de Limba română, Matematică și Istorie, miercuri, 22 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here