Caravana cadourilor oferite de Dan Morega a ajuns la Padeș

0
301

Președintele Fundației „Tudor Vladimirescu” a adus din nou zâmbete pe fețele copiilor din familiile pe care Moș Crăciun mai uită să le viziteze în zilele în care mesele tuturor ar trebui să fie îmbelșugate. Caravana cadourilor, coordonată de fostul parlamentar Dan Ilie Morega a poposit, ieri, la Biserica Sf. Ilie Tesviteanul din localitatea Padeș. 180 de pachete pentru copiii nevoiași și bătrânii neajutorați au fost distribuite, prin biserici, de preoții parohi.

Toate cadourile au fost aduse la biserica din Padeș, iar de acolo au fost preluate și darurile pentru parohiile: Călugăreni, Cloșani și Motru Sec. Nu au fost uitați nici copiii din localitățile Brebina și Tarnița, care aparțin de orașul Baia de Aramă din Județul Mehedinți.

Președintele Dan Ilie Morega a dorit să le mulțumească preoților din parohiile respective pentru implicare și distribuirea acestor daruri în zilele de Crăciun. Acțiunea caritabilă organizată de președintele Fundației „Tudor Vladimirescu” a fost sprijinită și de câțiva oameni de afaceri: David Viorel – manager general ARTEGO, David Alexandru – managerul companiei farmaceutice DAV și Stănușoiu Lelius – manager al SC CRILELMAR SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here