Cazare de la 36 de lei, prin Programul „Litoralul pentru toți”

0
372

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a transmis, joi, că lansează ediţia de toamnă a programului “Litoralul pentru toţi”. Această etapă se va desfășura în perioada 1 – 30 septembrie, iar românii se pot caza în hotelurile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri începând de la 36 de lei pe noapte.

Programul “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 39, se derulează în perioada 1 – 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon. Până în prezent s-au înscris în program 42 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 3.400 de locuri pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor, cât şi direct de hoteluri.

“Pe baza rezervărilor făcute până în acest moment, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât în anul trecut, dar sub nivelul anului 2019. Interesul ridicat manifestat de turişti îi determină şi pe hotelieri să menţină unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie”, afirmă Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here