Ciolacu: Am avut o discuție cu Florin Cîțu, ne vedem mâine

0
53

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că a discutat cu președintele PNL Florin Cîțu și au stabilit să se întâlnească joi. Liderul PSD a mai declarat, la sediul partidului, că la Cotroceni se va merge cu o propunere de premier.

„Am avut o discuție cu domnul Florin Cîțu că mâine ne vom vedea. Azi dimineață am anunțat că PSD va merge la consultări cu o propunere de prim-ministru. E o discuție și un mandat pe care o să îl primesc eu de la partid. (n.red. Dacă propunerea de premier va fi Marcel Ciolacu) Nu s-a discutat încă.”, a declarat liderul PSD.

PSD a a stabilit o serie de măsuri urgente pentru viitorul Guvern printre care asigurarea medicamentelor antivirale în farmaciile cu circuit deschis, plafonarea prețurilor la energie, gaze, lemne de foc la valoarea medie a primelor 6 luni ale anului 2021 sau extinderea testări anti-COVID.

Miercuri, delegațiile PNL și USR au avut  o primă discuție despre refacerea coaliției. „Sunt șanse mari”, a declarat Florin Cîțu la finalul discuțiilor, precizând că nu s-a discutat despre numele premierului. Același lucru l-a spus și Dacian Cioloș. Liderul USR le-a declarat jurnaliștilor prezenți la Parlament că „nu am discutat nume de premier, am discutat principii și am stabilit ca premierul să fie de la PNL”.

Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here