Cîțu pregătește ruptura totală de USR PLUS: schimbarea prefecților

0
511

Premierul Florin Cîțu pare să fi renunțat la speranțele că liderii USR PLUS se vor răzgândi. Potrivit unor surse guvernamentale, în ședința guvernului de joi, 9 septembrie, s-ar putea lua decizia care ar echivala cu o ruptură totală față de foștii parteneri.

Astfel, potrivit surselor guvernamentale, Guvernul Cîțu ar putea adopta joi hotărârile de guvern privind eliberarea din funcții la tuturor prefecților și subprefecților USR PLUS. Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat marţi că membrii de partid care ocupă funcţii în eşalonul doi al Guvernului nu îşi vor da demisia.

Pe de altă parte, premierul Florin Cîţu, întrebat dacă secretarii de stat, prefecţii şi subprefecţii USR PLUS urmează să fie demişi, a replicat că partidul respectiv trebuie să decidă dacă este la guvernare sau în opoziţie.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că prefecţii USR PLUS vor rămâne în funcţie până ce va fi luată o decizie de către partid sau de către guvern. „Prefecţii USR PLUS îşi vor face treaba până la momentul la care se va lua o decizie, fie de către partid, fie de către guvern”, a arătat el, în cadrul unei declaraţii de presă.

Stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here