Dan Ilie Morega: Începe distrugerea avuției private și confiscarea averilor

0
226

Președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice, Dan Ilie Morega, trage un semnal de alarmă legat de ceea ce „guvernul mondial din umbră” intenționează să pună în aplicare. „Vor începe distrugerea avuției private și confiscarea averilor!”, crede cu tărie președintele IAIPP.

„Priviți ce se întâmplă în Olanda, care este zguduită de o serie de proteste violente care îi au în centru pe fermieri. Oamenii sunt revoltați de o decizie a Guvernului care-i obligă să utilizeze mai puține îngrășăminte și să reducă efectivele de animale din fermă”, s-a revoltat Morega. Conform Prima TV, Executivul Țărilor de Jos dorește să implementeze o legislație mai strictă care ar proteja mediul. Agricultorii susțin însă că pentru ei acest lucru echivalează cu o condamnare la faliment. Sute de tractoare și mii de baloți de fân au blocat intrările în centrele de distribuție ale supermaketurilor din marile orașe. Asta după ce guvernul de la Haga a anunțat intenționează să reducă cu peste 70 la sută emisiile de azot. Iar industria zootehnică este principala țintă. 30 la sută din ferme ar urma să fie închise, arată Prima TV.  În momentul în care fermierii au încercat să blocheze autostrăzile, polițiștii au ripostat în forță. Prostelele capătă amploare de la o zi la alta. Deja fermierii nu mai livrează marfă către marile lanțuri de magazine. În presă au apărut deja primele imagini cu galantarele goale din raioanele de carmangerie. Creșterea intensivă a vacilor și a porcilor a făcut din Olanda o campioană a zootehniei europene. Acum, avertizează președintele IAIPP, totul se reduce la simpla confiscare  a avuției micilor întreprinzători, dar și a oamenilor de rând, pentru că, din păcate „se poate vorbi despre o confruntare cu globalismul ca fenomen planetar integral”.

Declarația pe care Vladimir Putin a făcut-o de curând este extrem de pertinentă, consideră Morega, amintind că liderul de la Kremlin spunea, recent, că leadership-ul occidentului este extrem de slab, în prezent.

,,America a gândit un nou guvern mondial care să fie condus de evreii din USA (Rothschild, Soros, Schwab, Bill Gates și Zuckerberg) care aveau ca scop să reducă substanțial populația lumii. Războiul pornit de Putin nu este un război cu Ucraina. Este o confruntare cu globalismul ca fenomen planetar integral. Este o confruntare pe toate planurile – geopolitic și ideologic. Rusia respinge totul în globalism – unipolaritatea, atlantismul, pe de o parte, și liberalismul, anti-tradiția, tehnocrația, Marea Resetare, într-un cuvânt, pe de altă parte. Este clar că toți liderii europeni fac parte din elita liberală atlantistă. Iar noi suntem în război cu exact acest lucru. De aici și reacția lor legitimă. Rusia este acum exclusă din rețelele globaliste. Nu mai are de ales: fie își construiește propria lume, fie dispare. Rusia a stabilit o cale pentru a-și construi lumea sa, civilizația sa. Și acum primul pas a fost făcut. Dar suveran în fața globalismului nu poate fi decât un spațiu mare, un continent-stat, o civilizație-stat. Nicio țară nu poate rezista mult timp unei deconectări complete. Rusia creează o tabără de rezistență globală. Victoria sa ar fi o victorie pentru toate forțele alternative, atât de stânga, cât și de dreapta, și pentru toate popoarele”, spunea filozoful rus Alexandr Dugin, iar președintele IAPP, Dan Ilie Morega, susține și întărește aceste afirmații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here