Dan Morega a împărțit daruri copiilor de la Centrul Maternal

0
318

Copiii care își petrec mare parte din zi la Centrul Maternal din Târgu Jiu au fost vizitați, în prag de Crăciun, de președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice si Politice, Dan Morega. De câțiva ani buni, pe agenda fostului deputat de Gorj se regăsesc mai multe acțiuni de binefacere pentru copiii aflați în dificultate. Și anul acesta a fost respectată tradiția, iar Dan Morega a mers cu daruri la micuții și mămicile din Centrul Maternal din Târgu Jiu.

 

Președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice si Politice recunoaște că micuții sunt un punct sensibil și se bucură de fiecare dată când le poate face o supriză plăcută. Pachetele pline cu fructe, dulciuri și sucuri au fost dăruite din suflet fiecărui copil care așteaptă venirea lui Moș Crăciun cu nerăbdare, an de an.

La rândul lor, cei mici au cântat colinde, au recitat poezii și au mulțumit pentru bucuria care le-a fost adusă cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Și miercuri, președintele IAIPP va dărui aproape 150 de cadouri mai multor copii din zona Padeș-Baia de Aramă. Darurile vor fi împărțite cu ajutorul preoților care deservesc bisericile din mai multe localități limitrofe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here