Decizie anti-caniculă a primarului Filip: Străzile din Rovinari, stropite cu apă 

0
678

Autoritatea locală din Rovinari nu a tratat cu dezinteres confortul cetățenilor din localitate în zilele caniculare. Decizia edilului Robert Filip a fost ca străzile din localitate sa fie stropite cu apă, măsură bine primită de către cetățeni.

„Având în vedere temperaturile caniculare ce se înregistrează afară, am luat decizia ca în fiecare zi, majoritatea arterelor din orașul Rovinari să fie stropite cu apă de 2-3 ori sau ori de câte ori este necesar, pentru a limita disconfortul termic creat. În același timp, am dispus ca toate troturarele și străzile, acolo unde situația o impune, să fie curățate cu jetiera. Operațiunea se va desfășura cu precădere în zonele în care au fost finalizate anumite lucrări și se impune îndepărtarea prafului. Acțiunea are și rolul de a răcori și a împrospăta aerul sufocant resimțit în timpul amiezii”, a transmis edilul Robert-Dorin Filip.

Aceste măsuri nu sunt singurele luate de administrația din Rovinari. Cetătenii salută implicarea primăriei în problemele comunității. La fel de apreciat este și interesul primarului de a păstra un oraș curat și de a demara și participa personal la acțiuni de ecologizare în localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here