Demiterea lui Nazare pregătește terenul pentru Dan Vâlceanu?

0
102

Revocarea din funcție a ministrului de Finanțe, Alexandru Nazare, este strâns legată de lupta pentru putere din interiorul PNL. Potrivit mai multor surse din partid, dincolo de declarațiile oficiale, premierul Florin Cîțu a fost extrem de nemulțumit de poziția lui Nazare, care a transmis că nu e de acord cu alocări de bani în funcţie de opţiunea primarilor pentru un candidat sau altul.

Banii pentru administrațiile locale ar urma să fie alocați la rectificarea bugetară, care va fi făcută în perioada următoare.

Interimatul la Finanțe urmează să fie asigurat chiar de către prim-ministru. Vehiculat pentru a prelua funcția de ministru în locul lui Nazare este liderul PNL Gorj, deputatul Dan Vâlceanu, un apropiat al premierului Florin Cîțu și fost peswedist, în trecut. Potrivit declarației de avere, acesta deține mai multe terenuri în județul Gorj, 3 clădiri în județe Gorj și Timiș un autoturism BMW Seria 5 cumpărat în anul 2011. Are 2 credite în valoare de aproximativ 39.000 de euro. La capitolul „Titluri de stat”, deputatul a trecut suma de 731.501 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here