DIRECȚIA 5 ÎȘI CÂNTĂ „POVESTEA” LA TÂRGU JIU

0
383

Direcția 5 pornește într-un turneu aniversar și va concerta la Teatrul de Vară din Targu Jiu, marți, 6 iulie, ora 20:30.

„Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „POVESTEA NOASTRĂ”. În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi” – Direcția 5.

Cu mii de concerte la activ şi numeroase materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România încă din ’91. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada „Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele „Ambiental” (2006), „Emoţie” (2009), „Romantic” (2010) și „Muzică, flori și poezie” (2019), Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție.

Bilete concert Direcția 5 la Târgu Jiu:https://m.iabilet.ro/bilete-targu-jiu-concert-directia-5-povestea-noastra-62775/

Categoria 1 – 100 lei

Categoria 2 – 80 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here