Director din Primăria Târgu Jiu, reţinut pentru abuz în serviciu

1
235

Directorul Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, Cosmin Retezanu, a fost reținut, marți, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de abuz în serviciu. Acesta a emis o autorizație ilegală pentru construirea unui ansamblu rezidențial din municipiul Târgu Jiu.

Dosarul instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice vizează un complex rezidențial, construit ilegal de un investitor imobiliar din Târgu Jiu, pentru care Retezeanu a emis autorizație de construire, în ianuarie, anul curent.

”La data de 18 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de comiterea infracțiunii de abuz în serviciu.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că bănuitul, în calitate de angajat al unei instituții publice din municipiul Târgu-Jiu, a autorizat în mod ilegal construirea unui ansamblu rezidențial pe raza municipiului”, a transmis IPJ Gorj.

Astăzi, directorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propuneri legale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here