DE NOAPTEA MINȚII

0
458

Orice om, cu mintea întreagă, s-ar minuna și ar spune același lucru ca în titlu (când va citi ce prezentăm)
★ Atârnătorii politici ai P.S.D, rămași pe drumuri, după alegerile generale și schimbați din funcție, (dați afară de pe unde au lucrat), P.S.D – Partidul Stat în Gorj, prin grija fostului condamnat penal Cosmin Popescu, prin vicepreședintele P.S.D Gorj, împreună cu Weber Mihai, președinte P.S.D Gorj, deputat de Gorj, le găsesc acestora un posto fino – pe bani publici, atârnându-i pe la diferite primării P.S.D-iste. Doar un exemplu: la Padeș, este angajat pe post de Administrator Public (cheltuitor de bani publici) un anume Giorgi Gabriel, rămas fără serviciu prin ”eliminarea” de la MINPREST S.A. Fără să ne doară mintea și fără a fi ”de noaptea minții”, acesta putea fi angajat la cabinetul deputatului Weber.
★ Primarii ”stat în stat” nu vor presă la ședințele consiliilor locale și nici nu doresc să fie înregistrate aceste ședințe. Mai mult decât atât, acești indivizi nu dau niciun fel de explicații despre materialele puse în dezbatere atunci când au majoritate. Rușine! Acești indivizi nu știu legea. Mai mult decât atât, se poartă ca niște moșieri și vechili. Acest lucru se întâmplă în comunele Plopșoru, Drăgotești, Țicleni, Padeș etc. Vom reveni cu informații după ședințele ordinare ale C.L. din lunile Iunie-Iulie.
★ O soție (o consoartă) de primar P.S.D-ist, salariată a Consiliului Județean Gorj s-a împrumutat foarte mulți bani la diverse bănci, bani pe care i-a folosit pentru a ajuta în campania electorală pe soțul său, un anume Dobrescu. A uitat individa să-și returneze împrumuturile, iar acum, ”hangaralele” sunt plătite de giranți (din informațiile pe care le deținem, există și o victimă.) Rușine, este vorba de soția primarului P.S.Dist din comuna Ciuperceni.
★ După primarul ”dominican” de la Padeș, apare și primarul ”Remetea de Tismana”. Gurile rele spun că sunt lucrări încasate și neexecutate, parandărături cât cuprinde, atârnători politici și multe multe alte matrapazlâcuri. De la chinezării achiziționate și înscrise în circulație… la comună, pentru că legal, nu se poate – oare de ce? la lucrări executate și neplătite pentru că se refuză parandărătul. Rușine!

Ovidiu Argintaru

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here