GOAȚĂ LUCIAN: O SĂ DEMONSTRĂM CĂ SE POT FACE LUCRURI FRUMOASE ȘI CU BANI MAI PUȚINI!

0
1803

 

Rep:  – Domnule primar, ce vă propuneți pentru perioada imediat următoare?

Goață Lucian  – Abia aștept să se îndrepte vremea să reîncepem acțiunile de voluntariat, acțiuni ce au în vedere înfrumusețarea comunei… Centrul comunei… Curățirea rigolelor și refacerea lor acolo unde este cazul…. refacerea drumurilor comunale pietruite… și în funcție de buget asfaltarea unor drumuri de interes local… (drumurile către biserici). Mă zbat să obțin finanțare și facem toate demersurile posibile pentru pentru reabilitarea  bisericii din  satul  Zorlești. Rezolvarea problemelor de  fond funciar,  care ne  afectează  bugetul local pe acest an cu câteva miliarde de lei vechi, este încă o prioritate pe lista mea. O să demonstrăm că se pot face multe lucruri frumoase și benefice comunei și cu bani puțini.

Rep:  – Zona dumneavoastră avea probleme cu semnalul, ce ați făcut în acest sens avand în vedere că această problemă afecta procesul online de predare?

Goață Lucian  – Am reușit prin colaborarea cu firma Digi sa introducem fibra optica și internet în toate satele comunei…. inclusive  în  cele care nu au beneficiat  niciodată de aceste  servicii, un  lucru benefic pentru copii care nu puteau participa la cursurile online, din lipsa serviciilor de semnal.

Rep:  – Ce alte obiective vă propuneți pentru acest an?

Goață Lucian  – Un alt obiectiv  pe care îl urmăresc acest an, este extinderea  rețelei de iluminat  public  în  zonele  unde acest  lucru  nu  exista. Toți cetățenii trebuie să beneficieze de condiții decente de trai și de utilitățI, pentru ca toți sunt plătitori de taxe și impozite în mod egal. Tot anul acesta mi-am propus să închei un contract de închiriere a unui utilaj pentru refacerea drumurilor forestiere și drumurilor de tarla.

Rep: – Vă mulțumesc pentru interviu și vă doresc multă sănătate și putere de muncă!

Goață Lucian  – Vă mulțumesc și doresc să le  mulțumesc tuturor cetățenilor din Prigoria, pentru că au încredere în mine și le doresc tot binele.       

A.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here