Gorjeni agresați în Bănie

0
293

Un scandal a avut loc duminică între suporterii unor echipe de fotbal din Craiova, în urma căruia trei persoane au fost agresate. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în conflict.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii Secţiei 1 Craiova au fost sesizaţi duminică, de un bărbat de 33 de ani, din comuna Fărcaşeşti, judeţul Gorj, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe strada Ecaterina Teodoroiu, din Craiova, a fost agresat fizic de mai multe persoane, care purtau însemnele unei echipe de fotbal din Craiova.

„Din primele cercetari, poliţiştii au stabilit faptul că pe strada respectivă, ar fi izbucnit un conflict spontan între cinci persoane, din judeţul Gorj şi alte persoane, care nu au fost găsite la faţa locului. În urma conflictului, trei persoane din cele cinci din judetul Gorj, ar fi fost agresate fizic, fără a necesita acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Sursa citată a menţionat că cele cinci persoane au declarat faptul că le-au fost luate fularele de la gât şi că în urma altercaţiei au pierdut un rucsac în care se afla un telefon mobil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here