Grindeanu anunță că încă 21 de kilometri din Drumul Expres Craiova-Piteşti vor fi daţi în folosinţă săptămâna viitoare

0
46

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat joi că săptămâna viitoare vor fi daţi în folosinţă încă 21,35 de kilometri din Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti.

„Pas important pentru fluidizarea circulaţiei rutiere pe relaţia Piteşti-Craiova. Vor fi daţi săptămâna viitoare în folosinţă încă 21,35 de km din Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti. Practic cei aproape 40 de km ai acestui tronson vor asigura inclusiv varianta de ocolire a municipiilor Slatina şi Balş. Odată evitate aceste localităţi extrem de aglomerate de pe traseu, drumul între Piteşti şi Craiova va putea fi parcurs într-un timp considerabil mai scurt şi în condiţii de siguranţa mult mai mari”, a scris Grindeanu pe Facebook.

El a precizat că are încredere în constructorul român că va demonstra aceeaşi seriozitate şi în privinţa tronsoanelor 3 şi 4, la care lucrează.

„Nu pot spune acelaşi lucru despre constructorul italian al tronsonului 1, care în continuare înregistrează întârzieri. Este evident că în acest ritm nu va finaliza lucrările până la sfârşitul acestui an. Dacă nu îşi îmbunătăţeste mobilizarea, acesta va suporta consecinţe contractuale severe. Vreau să ia foarte în serios acest avertisment şi sper să nu fiu nevoit să îl pun în aplicare!”, a mai scris Grindeanu pe pagina de socializare.

Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here