Liviu Dragnea a ieșit din închisoare

0
91

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a ieșit, joi, din închisoare. A fost așteptat la penitenciarul Rahova de iubita sa, Irina Tănase și de mai mulți susținători.

„După doi ani de chin și suferință, abuzuri și umilințe, cea mai mare parte a populației a înțeles de ce a trebuit să ajung aici. Când am intrat eu aici, România era o țară prosperă, care avea speranță. Din păcate acum e o dictatură feroce, e o țară în care libertatea de exprimare e în pericol. Viitorul României este amanetat. DNA să-i ancheteze pe cei care jefuiesc țara. Discutăm de un jaf generalizat”, a declarant fostul lider PSD.

Acesta a adăugat că, în perioada următoare va avea grijă să meargă la controale medicale, pentru că sănătatea i-a fost afectată în mod foarte serios, la închisoare. Dragnea a spus că va munci la firma fiului și că în politică va intra dacă va găsi răspunsul la două întrebări: „dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine”.

„Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie. Nu vreau să vă mai țin, domnule președinte, au vorbit avocații. Vă rog să judecați conform legii, obiectivității legii și să admiteți cererea”, a declarat LiviuDragnea joi, în fața instanței.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ași și 6 luni de închisoare și a executat 2 ani și două luni din întreaga pedeapsă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here