Mii de apartamente din Târgu Jiu au rămas fără apă

0
428

Mii de apartamente din Târgu Jiu au rămas, luni dimineață, fără apă potabilă. Între beneficiarii care nu au mai avut apă potabilă și menajeră au fost DGASPC și Spitalul Județean. Lipsa apei este pusă de Aparegio Gorj pe seama secetei accentuate și a unei avarii. Meteorologii au anunțat că seceta se va prelungi până în octombrie.

„Operatorul face un nou apel către populație! Sursele de apă din aria de operare sunt la limită, iar prognozele meteorologice nu sunt deloc favorabile. Prin urmare, utilizatorii trebuie să înțeleagă importanța raționalizării apei în aceste săptămâni. Fără un „strop”de spirit de civic și de solidaritate, perioada următoare va fi încărcată de lipsa totală a apei, presiune scăzută, apă la program.

În concluzie, Aparegio Gorj, anunță toți utilizatorii ca până la apariția precipitațiilor, apa trebuie folosită NUMAI în scopuri menajere (băut, spălat etc). Activitățile gospodărești (udat grădini, spălat covoare, spălat autoturisme etc) vor avea repercusiuni majore asupra întregii comunități și ne vom confrunta cu lipsa totală a apei în cel mai scurt timp”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here