MONUMENTUL EROILOR DIN PADEȘ are în interior tomberon de gunoi și alte mizerii: TROACĂ, GIORGI și ARGINTARU!

0
305

Cei trei GUZGANI care sug seva cetățenilor din PADEȘ nu fac nimic!

MONUMENTUL EROILOR DIN PADEȘ are în interior tomberon de gunoi și alte mizerii: TROACĂ, GIORGI și ARGINTARU!

Este de-a râsu’-plânsu’ că în conducerea Primăriei Padeș se găsesc trei „GUZGANI” care, în afară de a încasa sumele exorbitante din taxele și impozitele plătitte de oamenii din comună, mare parte din ei fiind extrem de săraci,nu fac altceva decât își umplu buzunarele laolaltă, cu peste 250 de milioane de lei/lună, ceea ce înseamnă că, în patru ani, toacă peste 10 miliarde de lei vechi.

Mergi prin comună și vezi cât de prost gospodărită este, gardurile sunt căzute, vezi buruieni și mărăcini pe marginea drumurilor la tot pasul… măcar de-ar sări vreo viperă la gâtul celor trei guzgani! Și când mă gândesc că netrebnicul și infractorul de primar, care l-a mai adus administrator și pe veneticul de Giorgi, a venit să îl susțin și mi-a spus că stă în genunchi, numai să-l sprijin să fie primar, iar comuna noastră – PADEȘ – va arăta atât de frumos și bine dezvoltată, ca nicio altă comună din județ, promițând marea cu sarea  pentru cetățenii Padeșului. În final, cu strangere de inimă, am acceptat și l-am ajutat să ajungă în jilțul de primar, iar acum batjocorește cetățenii, iar lucrările la cele două obiective: Căminul Cultural și Monumentul lui Tudor Vladimirescu, stagnează.

Deși personal m-am ocupat de problemele pădeșenilor și am adus peste 200 de miliaiarde de lei pentru alimentarea cu apă, autoritățile nu au fost în stare să finalizeze  aducțiunea de apă. Proiecte și schițe greșite, conducte subdimensionate, fiecare își udă grădinile în amonte, în special în Călugăreni, Cloșani și chiar Văeni, iar oamenii din Padeș nu au apă să bea și nici să își adape vitele. Iar cei 3 „guzgani”, ce fac ei? Comuna arată alandala, oamenii sunt nemulțumiți, mizerie e peste tot, nu vă e rușine, drebedeii dracului, să luați salarii și voi să nu faceți nimic, ba, mai mult, să și ciuguliți din banii cetățenilor? Du-te, băi, veneticule, pleacă odată, nu aștepta să îți dea oamenii, care nu te suportă, cu o piatră în cap! Tu nu înțelegi că ești în plus, că ai venit pentru că nu ai un loc de muncă? PSD nu este conducătorul oamenilor din comună. Ciuma roșie este cea care a distrus totul cât a fost la guvernare și a promovat hoția banului poporului, la fel ca și celelalte partide.

Fă și tu un raport, împreună cu primarul și cu viceprimarul, un „nespălat pe care pute lenea”. Rușine să vă fie consilierilor locali care, în loc să vă implicați în tragerea la răspundere a celor 3, vă faceți și voi interesele cu ei, ori în loc să desființați posturi care nu se justifică, precum cel de administrator public, mulți dintre voi jucați alba-neagra, cum e Pleșu, consilier USR și alți netrebnici!

Populația v-a ales cu gândul să rezolvați problemele comunității, iar voi o ardeți la unison cu cei trei „guzgani” și împreună cu ei o mai întindeți și la chefuri și nu vă interesează soarta oamenilor săraci din comuna Padeș. Împreună cu ei ar trebui să faceți comuna istorică, una din cele mai frumoase din Gorj.

VOI, DACĂ AȚI PUTEA, ȘARLATANILOR, AȚI FURA PRIMĂRIA CU TOTUL, NU DOAR BANII DIN TAXE ȘI IMPOZITE, ÎN AȘA HAL DE DESCOMPUNERE MORALĂ AȚI AJUNS!

ION I. LEAGĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here