Morega, despre cariera politică a lui Vîlceanu: e terminată!

0
56

Dan Vîlceanu este un om terminat politic, consideră fostul liberal Dan Ilie Morega. Acesta a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Vîlceanu nu mai are ce căuta în organizația județeană de la Gorj. Morega consideră că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, ar trebui să preia conducerea PNL Gorj. ”Are profesie liberală și oarecare experiență să conducă înspre bine partidul” a explicat Morega, într-o conferință de presă. Fostul deputat este de părere că ar trebui organizate alegeri pentru funcția de președinte al PNL Gorj, în condițiile în care situația deputatului Dan Vîlceanu în fruntea organizației este pusă sub semnul întrebării.

Directorul societății Artego, inginerul Viorel David, este văzut de către Dan Ilie Morega cel mai potrivit pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Morega susține că, la ora actuală, orașul nu arată cum ar trebui. Cât despre alți posibili candidați, Morega consideră că, printe cei anunțați se află și persoane fără experiență, precum primarul din Rovinari, Robert Filip, Radu Miruță sau Robert Bugă. ”Aici ar trebui să candideze oameni grei, cum ar fi Viorel David” a comentat fostul lider liberal.

Morega i-a criticat pe guvernanți pentru că susțin planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia. Fostul liberal a cerut să nu fie închise capacități de producere a energie pe bază de cărbune, până când nu vor fi realizate investiții în producerea de eneregie verde.

Dan Ilie Morega i-a taxat și pe parlamentarii de Gorj, în special pe senatorii Cristinel Rujan și Ion Iordache, cărora le reproșează că nu sprijină deschiderea de mici afaceri. Morega le-a cerut deputaților Mihai Weber și Dan Vîlceanu să aducă investitori în Gorj, în contextul în care se vorbește despre realizarea drumului expres Craiova-Târgu-Jiu în următorii ani.

Fostul parlamentar de Gorj a criticat și măsurile sociale anunțate de guvernanți, considerând că, după valul de scumpiri la alimente și facturi de utilități, anunțul de majorare a unor venituri este o batjocură la adresa populației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here