O fetiță de 6 ani își caută mama dispărută de 7 zile de acasă

0
331
Salonul Auto Bucuresti (SAB) si-a deschis portile publicului, joi 11 octombrie 2018, intr-unul din pavilioanele expozitionale ale complexului Romexpo din Bucuresti. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Borăscu au fost sesizați, ieri, de un bărbat de 32 de ani, din comuna Borăscu, despre faptul că partenera sa de viață, Mateișescu Georgiana, de 32 de ani, din aceeași localitate, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit, în timp ce acesta se afla la serviciu, în municipiul Craiova, județul Dolj.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că femeia ar fi plecat de la locuința comună la data de 15 iulie a.c., lăsând-o pe fiica sa minoră, în vârstă de 6 ani, la o vecină, care locuiește la circa 200 m de imobilul său. Din verificări s-a stabilit că femeia obișnuia să părăsească domiciliul fără a-l anunța pe concubinul său sau pe alte persoane, pentru perioade cuprinse între 3-4 zile și 3 săptămâni.

La data plecării, Mateișescu Georgiana era îmbrăcată cu pantaloni gri sau albastru închis, tricou alb cu roșu și în picioare papuci de cauciuc de culoare albastră. Femeia dată dispărută a fost pusă în urmărire la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări pentru găsirea acesteia. Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea sa sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here