Om de afaceri reținut pentru că ar fi făcut sex cu minore

0
142

Un cunoscut om de afaceri din Târgu Jiu este acuzat de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, după ce două adolescente i-au adus acuzații grave. Una dintre fete le-a declarat anchetatorilor că bărbatul i-ar fi pus droguri în băutură, după care ar fi abuzat-o. Părinții uneia dintre fete sunt prieteni cu bărbatul acuzat acum și reținut de polițiști pentru 24 de ore.

„La data de 30 august, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada 12‐23 august a.c.,bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani,din municipiul Târgu Jiu şi oraşul Turceni. În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Omul de afaceri acuzat de act sexual cu un minor deţine mai multe spaţii comerciale și o piscină în zona de nord a orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here