Orban îi pregătește debarcarea lui Cîțu! Pierderi pentru gruparea de la Gorj

0
122

Florin Cîțu poate pierde funcția de premier, dacă Ludovic Orban va câștiga bătălia pentru șefia partidului, anunță surse liberale. Cel mai mult au de pierdut însă parlamentarii Dan Vîlceanu și Gigi Pecingină, dar și liberalii gorjeni promovați de primul-ministru in ministere.

Florin Cîțu și Ludovic Orban sunt la cuțite. Sursele liberale informează că Ludovic Orban vrea să-l înlocuiască pe premier din funcție, în cazul în care va pierde alegerile pentru șefia partidului de la Congresul PNL, care va avea loc pe 25 septembrie. Actualul președinte al liberalilor îi anunță pe edili că Florin Cîțu își va pierde sprijinul politic din partea sa, dacă nu va câștiga funcția de lider al partidului. Orban are însă nevoie de sprijinul lui Klaus Iohannis, însă liderul statului încă nu s-a exprimat pe acest subiect.

Surse politice din formațiunea liberalilor au informat că, în teritoriu, se discută despre înlăturarea lui Florin Cîțu din funcția de premier. „Lucrurile nu se spun încă public, dar se discută în teritoriu. Primarii întreabă cine o să fie premier după Congres, dacă rămâne Cîțu în orice condiții sau se poate schimba premierul. Orban le spune că dacă va câștiga șefia partidului, Cîțu va pleca acasă”, au declarat surse din vârful PNL.

Contactat de jurnaliști, Ludovic Orban a afirmat deciziile referitoare la viitorul PNL se vor lua abia după Congres.

Florin Cîțu a blocat unele propuneri venite din partea organizațiilor pentru șefia unor agenții importante.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here