Patru persoane au ajuns în arest, în urma unui scandal la Motru

0
79
Salonul Auto Bucuresti (SAB) si-a deschis portile publicului, joi 11 octombrie 2018, intr-unul din pavilioanele expozitionale ale complexului Romexpo din Bucuresti. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

În noaptea de 19 spre 20 iulie, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că, în fața unui local de pe raza municipiului, ar avea loc un scandal.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar cu ocazia cercetărilor preliminare a rezultat faptul că, după miezul nopții, în fața unui local situat în Parcul Central din localitate, a avut loc un conflict spontan, între patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 30 și 47 de ani, din municipiul Motru și din comuna Florești, județul Mehedinți, ocazie cu care aceștia s-au lovit reciproc, cauzându-şi leziuni traumatice. În urma conflictului, un tânăr de 32 de ani din Motru a suferit leziuni în zona capului și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, refuzând internarea.

A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În această dimineață, polițiștii au luat măsura reținerii celor patru, toți fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here