Pediștii îl susțin pe Cîțu!

0
126

Dan Morega, președintele IAIPP, s-a arătat consternat, luni, că președintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, îl susține pe Florin Cîțu la președinția PNL.

Președintele IAIPP Gorj a rămas consternat când l-a văzut pe Marcel Romanescu, liderul PNL Târgu-Jiu, între liberii care, la finalul săptămânii trecute, au susținut candidatura lui Florin Cîțu la șefia PNL. Morega spune că el chiar a crezut că Romanescu este cu adevărat liberal dar spune că s-ar fi convins că este „același pedist, legat de Dan Vîlceanu, de traseistul Gigi Pecingină și de pedistul Horațiu Gorun care în 2006 a trădat PNL și a trecut la PD, când președinte era Manțog”. „Acești oameni sunt fără caracter”, a spus, revoltat, Morega, respectivii fiind,în opinia sa, „mânați de interese personale și fără respect”. ,,Mă refer la o parte din ei, care au primit sprijinul meu necondiționat, atât Romanescu cât și Gorun. Rușine să vă fie, ați trădat liberalismul”, a spus fostul deputat liberal, care consideră că Orban ar fi potrivit pentru această funcție.

De altfel, potrivit lui Morega, Orban merită susținere fiind din 1990 membru al PNL, asta în timp ce restul „în frunte cu Vîlceanu, ați mimat liberalismul și ați trecut de partea antiromânismului, a lui Iohannis-Cîțu, distrugătorii economiei și ai poporului român”. ,,Veți da seamă, domnilor, și asta nu prea târziu”, a specificat Morega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here