Populația Pământului se apropie de 8 miliarde de oameni. Cine vrea depopularea Planetei și prin ce metode

0
293

Populația lumii ar urma să ajungă la 8 miliarde de locuitori la 15 noiembrie, potrivit unei estimări a Departamentului pentru Afaceri Economice și Sociale al ONU, care prevede, de asemenea, că India va depăși China ca cea mai populată țară din lume până în 2023. Populația mondială ar putea ajunge la aproximativ 8,5 miliarde de locuitori în 2030 și la 9,7 miliarde în 2050, atingând un vârf de aproximativ 10,4 miliarde în anii 2080 și rămânând la acest nivel până în 2100. Iată de ce, în ultimii ani, mai multe capete luminate ale lumii s-au grăbit să vorbească despre un proces de depopulare.

Minţile luminate cred ca suntem prea mulţi și încep să caute deja solutii.  Infricoșătoare și cinică este varianta propusă de multimiliardarul şi filantropul Bill Gates, care vrea să ţină sub control creşterea populaţiei prin vaccinare. Bill Gates sustinea, cu ani în urmă, că populația planetei poate fi redusă cu 10-15%, în mod paradoxal, tocmai prin îmbunatatirea sistemului de sănătate si dezvoltarea unor noi vaccinuri.

Bill Gates sau David Rockefeller nu sunt primii care militează pentru depopulare.

Soţul reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Philip declara în august 1988, pentru Deutsche Press: “Dacă m-aş reîncarna, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigaş care să reducă populaţia umană.”

Ei sunt ucigasii populației planetei, după cum arată declarațiile halucinante pe care le-au făcut în timp:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here