Premierul Florin Cîțu a făcut 2 zile de pușcărie în SUA. Premierul recunoaște incidentul

0
344

Actualul premier al României, Florin Cîțu, a fost încarcerat timp de 2 zile în SUA pentru condus sub influența alcoolului sau drogurilor/legislația americană nu face diferență între ele. Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, Florin Vasile Cîțu ar fi fost reținut 2 zile în anul 2000 și a primit și o amendă de 1000 de dolari americani, susține legalizam.ro

Premierul Florin Cîțu a recunoscut incidentul și s-a declarat contrariat că informația a apărut acum în timpul campaniei interne pentru șefia PNL și în timpul în care PSD era la putere: „Da, acum 20 de ani a fost vorba de conducerea sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum când este o competiție internă în PNL”, a spus Florin Cîțu în briefingul susținut la sfârșitul ședinței de Guvern.

Decizia este a unui judecător american și Cîțu și-a recunoscut fapta mai relatează sursa citată: ”Motivul pentru care aceasta știre despre prim-ministrul României iese la iveala dupa 20 de ani, este că Florin Cîțu candidează pentru postul de președinte al PNL. Datorită acestui fapt, sursele noastre politice, care susțin contracandidatul domnului Cîțu, au început să îi sape groapa și ne-au furnizat această informație pe care noi o considerăm de interes public.

Stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here