Președintele PNL Gorj: Nu au plecat la ei decât 10 oameni maxim. PSD este un partid al minciunii și al dezinformării

0
77

Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, dezminte informația potrivit căreia organizația PNL Târgu Jiu a trecut în bloc la PSD și spune că social-democrații mint, dezinformează și se folosesc de faptul că oamenii nu pot verifica cu ușurință informațiile lansate în spațiul public. Liderul PNL susține că fosta organizație municipală a PNL Gorj are 164 de oameni, așadar nu aveau cum să plece 300 de persoane deodată la PSD. De asemenea, el mai spune că „nu au plecat la ei decât 10 oameni maxim. Tocmai de aceea, în comunicatul lor nu pun decât o poză cu un singur om”.

„Sunt obligat să răspund, pentru că mă întreabă lumea. Este o minciună. Nu sunt de mult timp președinte al PNL Gorj și nu am avut prea mult de lucru și colaborări cu PSD, dar concluzia mea este că acest partid este un partid al miniciunii, al dezinformării. Este o minicună sfruntată. Probabil că, în disperarea lor sau pentru a distrage atenția de la neputința de care dau dovadă în această perioadă și bâlbele pe care le spun, încearcă să creeze astfel de știri. Nu este nimic adevărat. Ei spun că au plecat la ei 300 de oameni. În primul rând, fosta organizație a PNL are 164 de oameni, care sunt în baza de date la care are acces orice om care poate intra pe platforma. Este verificabil. Nici nu aveau de unde atâția. Au încercat în ultimele două luni să arate în diferite conferințe de presă oameni care ar trece la ei. Din câte știu eu și, la fel, poate fi verificat, pe rețele de informații și comunicatele lor, sunt aproximativ 10 oameni care au trecut la ei. Atât”, a explicat Ion Iordache, lider al PNL Gorj. Șeful PNL Gorj susține că doar 10 oameni au plecat de la PNL la PSD și că asta nu este o problemă, atâta vreme cât social-democrații ar spune adevărul. Totodată, acesta reclamă că PSD Gorj nu face altceva decât să mintă oamenii care nu pot verifica facil informațiile apărute în spațiul public, în loc să se preocupe de problemele importante din județ.

„În rest, este doar o știre. Nici nu știu dacă să-i zic fake news. Este un comunicat asumat care nu are nicio legătură. Au pus o poză a unei întâlniri a noii organizații. Nici măcar un om din acea întâlnire unde erau 300 de oameni nu a plecat la ei. Nici măcăr unul, nu 300. Nu pot să înțeleg. Probabil încearcă să uzeze de faptul că oamenii nu pot să verifice aceste informații și au angajamente la centru că vor aduce oameni, că destructurează.  Nu mi se pare deloc în regulă și corect față de comunitate să supui atenției oamenilor în permanență astfel de subiecte când avem probleme extrem de importante în județ, cu închiderea Complexului Energetic Oltenia. A venit ministrul Energiei să căutăm soluție, i-am invitat și pe ei, n-au vrut să participe. Nu participă niciodată la acțiuni care țin de nevoile județului și se ocupă doar cu chestiuni de genul acesta. Nu am o problemă, dacă ei consideră o competiție să ia oameni de la noi și să se laude cu ei, pot fi de acord că e un mod de a vedea lucrurile, dar să spună adevărul. Nu e nimic adevărat. Nu au plecat la ei decât 10 oameni maxim. Tocmai de aceea, în comunicatul lor nu pun decât o poză cu un singur om”, a mai subliniat acesta. Întrebat dacă PNL va lua vreo măsură în privința dezinformărilor lansate de social-democrații gorjeni, Ion Iordache a spus că nu este de acord să se certe cu ei și nu vede ce măsuri ar putea el să ia.

Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here