Purtarea măștii de protecție în spital, obligatorie

0
209
A group of doctors with face masks looking at camera, corona virus concept.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu fac apel la cetățeni să poarte masca de protecție. Solicitarea vine în contextul în care, în ultima perioadă numărul de cazuri a început să crească și în județul Gorj.

„Având în vedere creșterea numărului de cazuri confirmate SARS-CoV-2 la nivel național și nu numai, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se recomandă în continuare purtarea permanentă a măștii de protecție în vederea limitării răspândirii virusului. Recomandarea a fost făcută de medicul epidemiolog Dumitru Vlăduț, coordonatorul Serviciului de Prevenire al Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (SPIAAM) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu”, a transmis conducerea SJU Târgu Jiu.

Aceste recomandări se adresează întregului personal angajat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, cât și pacienților, aparținătorilor, vizitatorilor, practicanților sau altor persoane care intră în instituție. De asemenea, persoanele care vin la sediul administrativ pentru a depune dosarele de participare la concursurile de angajare, sunt rugate să poarte mască de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here