Reorganizare la Edilitara. Se dorește o societate puternică

0
108

Activitatea Societății Edilitara Public SA, aflată în subordinea Consiliului Local, este tot mai apreciată la nivelul Primăriei Târgu Jiu. Dovadă stă faptul că, recent, primarul Marcel Romanescu a anunțat că societatea condusă de Alexandru Zaharia s-ar putea ocupa de finalizarea lucrărilor începute de o altă firmă, pe Calea Eroilor.

”În Cartierul Narciselor, Edilitara a făcut o treabă foarte bună. Am discutat cu directorul Zaharia, poate finaliza investiția de pe Calea Eroilor”, consideră edilul. De altfel, primarul Marcel Romanescu spunea încă de la sfârșitul anului trecut că vrea să diversifice activitatea de la nivelul societății Edilitara: „Încercăm să creăm o societate foarte puternică, care să nu mai fie bugetată doar pentru curățenia din municipiul Târgu Jiu, așa cum se întâmpla înainte să fiu eu primar, ci să-și încaseze banii din lucrările efective pe investiții pe care le scoatem la licitație de la bugetul local”.

Pe lângă lucrări importante pe care Edilitara le poate efectua, societatea a preluat și executarea marcajelor rutiere pe arterele din muncipiu. În schimb, nu mai administrează Fondul Locativ și, probabil, nici Serviciul Ecarisaj nu va mai rămâne în sarcina acesteia, pentru că Primăria îl va scoate la licitație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here