România, condusă acum de Germania și de Franța!

0
277

Președintele Iohannis, un alt trădător de țară și de neam, l-a nominalizat prim-ministru pe Dacian Cioloș, numit de președintele Franței, Emmanuel Macron, șeful Grupului Europarlamentar al Progresiștilor!

Ne uimim de ce tara noastră a fost distrusă într-un hal fără de hal, dar toți cei care au condus-o, atât la nivel central, cât și local, nu au fost oameni de valoare, oameni patrioți, care să ducă mai departe ce a rămas de pe urma comuniștilor. Foarte mulți critică comunismul. Sigur, a avut și el limitele lui… Dar, când marele filozof Petre Țuțea, trăit în Franța, care a criticat vehement comunismul, iar în final a spus: „ Am crezut că eu sunt cel mai mare patriot și nationalist! Dar acum, când  l-au împușcat pe Ceaușescu, îmi dau seama că el a fost un patriot și nationalist mai mare decât mine! Pentru că el a scoș țara din întuneric la lumină. A realizat industrializare, a făcut școli, spitale, a dezvoltat toată industria, a creat independență energetică, a irigat agricultura, a făcut fabrici și uzine de tractoare, camioane, autoturisme!”… nu poți să nu îți schimbi părerea, dacă un asemenea mare om de știință și patriot nationalist precum e Țuțea a spus aceste lucruri despre Ceaușescu. Cred că fiecare vă întrebați de ce totul s-a distrus în 31 de ani și încă se distruge și se fură ceea ce Nicolae Ceaușescu a realizat în 25-26 de ani.

Dar, să lăsăm lucrurile absolut reale, iar eu am suficient patriotism și naționalism ca să-mi dau seama că România devenise o forță industrială, chiar și armată, atât pentru ruși cât și pentru occidentali.

Lucrurile au pornit foarte prost încă din 1990. Marii vinovați Iliescu și cu Roman au dat frâu distrugerii de către furia nebună a maselor, a industriei, a agriculturii (sistemele de irigații s-au furat și s-au turnat în aluminiu și vândute peste hotare, iar restul distruse pur și simplu și nepunând nimic în loc).

Cum să putem redeveni o forță industrială măcar atât cât Polonia sau Ungaria, dacă la conducerea țării – președinți sau prim-miniștri – au fost numai jecmănitori și trădători de patrie și de neam. Iată-l acum pe Iohannis, care am crezut că va face din România o țară cum e Germania și căiI vom spune României Mica Germanie, așa cum Bucureștiul era supranumit Micul Paris… Însă, din păcate, sub ochii acestui individ în relații cu Schweighofer, austriacul care a ras pădurile României, îmbârligături cu șeful BMW pe România, cu un escroc pe care urmează să-l aresteze rușii, de proveniență moldoveană (rusă), dar care s-a întins cu afacerile în cercul apropiat al lui Iohannis și mulți alții. Sub oblăduirea acestuia, lucrurile au mers din prost în mai prost. Cu atât mai mult cu cât noi n-am avut nici coloană vertebrală, n-am avut poziție verticală, n-am avut profesioniști să meargă cu argumente la Uniunea Europeană, iar atunci când se iau decizii la Uniunea Europeană, conducătorii nostri foști și actuali (n-ar mai fi fost și n-ar mai fi) merg precum reptilele-culcat, nici măcar în genunchi.

De ce, Doamne, România n-a avut și nu are conducători precum Polonia și Ungaria? De ce, Doamne, a ajuns România ultima țară vasală europenilor occidentali, ca să facă experimente pe noi?

De ce, Doamne, ne-ai luat peste 6 milioane de oameni, iar hoții și derbedeii care trebuiau  să asigure dezvoltarea și creșterea numărului de locuri de muncă n-au grăit cât au trăit 2-3 cuvinte despre aceste probleme? Îmi spuneți și mie, dragilor, dacă există un președinte și un prim-ministru care a încercat să unească toate aceste hiene cu zeci de capete, referindu-mă la partidele politice, să facă o strategie de dezvoltare pe termen mediu și lung?

De ce, Doamne, justiția în România nu mai e justiție, dreptatea nu mai e dreptate? De ce, în Ungaria și Polonia nu se respectă deciziile Europei ca fiind mai importante decât deciziile țărilor lor (legi, decrete, hotărâri de guvern etc.) așa cum face guvernul nostru? De ce noi am luat poziția slugilor, dar slugi suntem noi, poporul, nicidecum Iohannis?

De ce, Iohannis, trădătorule, incompetentule, ai intrat în relații apropiate cu Soros, american, dar la origini ungur? Premierul Ungariei, Victor Orban, a văzut că are intenții mârșave cu Ungaria, de subjugare totală față de Grupul Americano-European și i-a naționalizat universitatea din Budapesta, i-a desființat biroul din Budapesta și l-a declarat persona non-grata, ca să nu mai poată intra în țară.

Iată ce scrie ActiveNews despre relațiile lui Iohannis și Cioloș cu Organizația Progresiștilor:

„Președintele Klaus Iohannis este membru al Organizației Progresiste ‘European Council of Foreign Relations’ un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS”. Fluierul.ro a descoperit că ECFR e condusă de Carl Bildt MEMBRU AL GRUPULUI BILDERBERG.

CEREM SUSPENDAREA DE URGENȚĂ A PREȘEDINTELUI KLAUS IOHANNIS

Căci așa cum foarte bine a arătat Active News, prin apartenența sa la Organizația „European Council of Foreign Relations”, Klaus Iohannis a încălcat GRAV, Constituția României: „În timpul mandatului, Președintele României.. nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată”. Conform ActiveNews, „Klaus Iohannis a devenit membru în consiliul ECFR abia după ce a dobândit funcția de președinte al României. Conform istoricului site-ului oficial al ECFR, evenimentul s-a produs, cel mai probabil, în perioada mai – iunie 2015”.

Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării (Art. 80, alin.1 – Constituția României).

În timpul mandatului, Președintele României (…) nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată (Art. 84, alin.1 – Constituția României).

Președintele exercită funcția de mediere (…) între stat și societate (Art. 80, alin.2 – Constituția României).

Diagramă Fluierul.ro: Structura Relațională dintre „Grupul Bilderberg” și organizațiile subordonate lui: „Friends of Europe” și „European Council of Foreign Relations”.

Diagramă: Structura Relațională dintre „Grupul Bilderberg” și organizațiile subordonate lui „Friends of Europe” și „European Council of Foreign Relations”. Spunem ‘relații subordonate’ față de Grupul Bilderberg pentru că atât organizația „Friends of Europe” cât și „European Council of Foreign Relations” sunt conduse de membri marcanți ai grupului Bilderberg: Etienne Davignon conduce „Friends of Europe” în timp ce Carl Bildt conduce „European Council of Foreign Relations”.

Observați modul în care conduce lumea „Grupul Bilderberg” . Secretarul General ONU este membru al Grupului Bilderberg, iar Barroso, cel care a condus timp de 10 ani Uniunea Europeană, este şi el membru al Grupului Bilderberg.

Mai mult, personaje marcante din Grupul Bilderberg conduc alte organizații subordonate grupului.

Astfel Etienne Davignon, fost președinte și membru Marcant al grupului Bilderberg, conduce „Friends of Europe”, în timp ce alt membru marcant al Grupului Bilderberg, Carl Bildt, conduce „European Council of Foreign Relations”.

Observați că GEORGE SOROS e implicat atât la „Friends of Europe” unde este finanțator și stakeholder cât și la „European Council of Foreign Relation”.

Primul Ministru al României, Dacian Julien Cioloș este membru al organizației „Friends of Europe”.

 

Președintele României, Klaus Werner Iohannis este membru al organizației „European Council of Foreign Relations”

Nici Iohannis și nici Cioloș nu și-au declarat apartenența la aceste organizații în declarațiile lor de interese.

Cine ne garantează nouă că Iohannis și Cioloș nu implementează de fapt în România agenda globalistă a acestor organizații progresiste internaționaliste? NIMENI. Toate luările lor de pozitții coincid întru totul cu politica și ideologia duse de aceste organizații.

Prof. univ. dr. hab. Dan Ilie MOREGA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here