Rotaru și-a trimis avocatul la Primăria Târgu Jiu

0
76

Marian Rotaru trebuia reîncadrat pe funcția de director al Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, urmare a sentinței definitive a unei instanțe a Curții de Apel Craiova, date la finalul lunii octombrie. Evident că nu s-a întâmplat  asta, Rotaru nereușind nici măcar să intre, până în prezent, în posesia salariilor neacordate de primărie în ultimii aproape trei ani de zile.

Fără niciun dubiu, funcționari ai Primăriei au demonstrat că ignoră o sentință definitivă a unei instanțe de judecată și refuză să pună în aplicare o hotărâre judecătorească. De altfel, Rotaru a fost chemat la primărie să ,,clarifice” situația dar a plecat din instituție după ce a sunat la 122, două salariate refuzând să îi ofere trei dispoziții date cu aceasta ocazie, adică de reîncadrare a acestuia pe post și de obținere a banilor conform legii. Mai mult, jurista șefă a cerut poliției locale să intervină și să îl scoată pe beneficiar afara din UAT.

Situația s-a repetat la începutul acestei săptămâni, când Rotaru și-a trimis avocatul la primărie să intre în posesia actelor emise deja de primar în ceea ce îl privește. Evident că nici reprezentantul său legal nu a intrat în posesia actelor ori a banilor datorați de UAT către fostul director, care și-a recâștigat postul în instanță, dar a menționat deja că nu mai vrea sa ocupe funcția în cauză.

În atare situație, primăria a acceptat să îl plătească în continuare, din bani publici, pe Marian Rotaru, după ce instanța a arătat că instituția a greșit când l-a dat afară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here