Sancțiunile propuse de SUA și însușite de imbecilii Europei au creat foamete și frig și au condus la distrugerea relațiilor dintre Rusia și Europa

0
186

Războiul din Ucraina, care se va prelungi, inevitabil, se datorează, în mare parte, americanilor. Rusia nu invada Ucraina dacă miliardarul american cu origini ungurești, George Soros, nu finanța mai multe ONG-uri a căror menire a fost să instaureze un partid și o mișcare marxist-liberală, la revoluția din 2014, când l-au schimbat pe președintele Ucrainei de facto și de drept de-atunci, Ianukovici. Cel care s-a ocupat de întreaga logistică este nimeni altul decât Soros, prin ajutorul financiar acordat și atunci Ucrainei, fiind realizate 30 de laboratoare biologice pentru fabricarea armelor de distrugere în masă, gândind la spargerea Federației Ruse.

Armamentul de sute de miliarde de dolari furnizat Ucrainei de către NATO și SUA relevă clar dorința de distrugere a Rusiei, ucrainenii recunoscând că au ajuns la limita rezervelor. În același timp, americanii urmăresc două strategii: distrugerea Rusiei, pe de-o parte și distrugerea economică a Europei, pe de altă parte, prin impunerea interdicției de a cumpăra petrol/gaze naturale și energie electrică de la ruși, ceea ce, din punctul meu de vedere nu s-ar fi putut face fără ca americanii să-și vâre coada.

Iată situația în care a ajuns România, dar și toată Europa, după ce SUA s-au implicat activ în războiul din Ucraina, prin finanțare cu bani și furnizare de armament: mărfurile în România s-au scumpit alarmant, pentru că fabricile folosesc curent și gaze, iar românii vor muri de frig și foame, după facturile uriașe pe care le vor avea de plătit!

Iar dacă ne gândim la guvernanții imbecili și analfabeți pe care îi avem, nu vedem nicio scăpare din această situație, din această menghină în care ne-a prins războiul altora! Prim-ministrul Nicolae Ciucă, lider al PNL, împreună cu președintele PSD Marcel Ciolacu îl țin în funcție în continuare pe incompetentul ministru al energiei, Virgil Popescu. Guvernul german se gândește cum să achite facturile la gaze și energie pentru populație. Guvernul român apără intermediarii trădători, distribuitorii străini din țara noastră, punând impozite extreme de mari producătorilor români, pentru ca poporul să moară de foame și de frig, în timp ce țara este furată de gașca lui AliBaba și cei 40 de hoți!

Dan Morega,

Președintele Institutului de Analiză si Investigații Publice si Politice

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here