Scandal la sediul Primăriei Târgu Jiu. Dosar penal pentru primarul din Dănești

0
201

Scandal-monstru în incinta Primăriei Târgu Jiu, între o angajată a instituției și primarul localității Dănești, Mădălin Paliță. Edilul a venit, vineri dimineață, să-i ceară socoteală femeii, după ce l-a criticat pe o rețea de socializare, în urmă cu o zi. Dialogul dintre cei doi a fost extrem de dur, lăsându-se chiar cu pălmuieli.

Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu au transmis un comunicat de presă, după ce polițiștii au fost chemați să intervină în cazul conflictului izbucnit între o angajată ș primarul localității Dănești, care s-a prezentat la sediul instituției. „Un incident regretabil a avut loc în această dimineață la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. O angajată a instituției a solicitat intervenția polițiștilor, fiind depusă o plângere împotriva unui cetățean cu care a avut o dispută generată de probleme personale. Menționăm că activitatea instituției nu a fost perturbată”, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

Colegii de birou ai femeii au sunat la 112, iar polițiștii au fost nevoiți să inetrvină pentru calmarea spiritelor. Primarul Mădălin Paliță s-a ales cu dosar penal. „În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, a anunțat Biroul de Presă al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here