Scandalos! Marcel Ciolacu: ‘Ministrul Agriculturii s-a dus în fața Comisiei Europene cu planurile de irigații de pe timpul lui Ceaușescu’

0
282

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a primit informații de la Bruxelles potrivit cărora ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a prezentat Comisiei Europene „planurile cu irigațiile de pe timpul lui Ceaușescu” pentru a accesa fonduri în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Acuma, eu nu vreau să fiu răutăcios. Avem informaţii şi noi din cadrul Comisiei Europene, e şi normal. Am şi cerut în urma faptului că, dacă nu avem acces la informaţii de la transparenţii de acum un an de zile, doi ani – ştiţi că se băteau cu pumnii în piept că-s transparenţi, că vor aflarea adevărului, între timp nu mai votează nici comisii în Parlament să aflăm adevărul, au manipulat toate raportările din timpul pandemiei – am aflat cum s-a dus domnul Oroş la Comisie.
Domnul ministru al Agriculturii s-a dus cu planurile cu irigaţiile de pe timpul lui Ceauşescu. Oamenii ăia s-au uitat: dom-le, nu eşti om serios, s-a dezvoltat tehnologia în 30 de ani, adică nu mai e cu irigaţiile cu canalul. Între timp, e altă tehnologie. Am solicitat patru miliarde de euro pentru irigaţii, având anul trecut un an de secetă când nu s-au dat despăgubirile şi având totuşi efectul anului trecut care este evident că trebuie un program naţional de irigaţii moderne, nu pe timpul lui Ceauşescu te duci…”, a afirmat Marcel Ciolacu, informează news.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here