Situație îngrijorătoare la CEO

0
267

Nicu Bunoaica, preşedintele Sindicatului Solidaritatea 2013, susține că plățile compensatorii ar putea fi scoase din Actul Adițional. Acesta susține că informațiile îngijorătoare despre banii salariaților au ieșit la iveală după ce s-a anunțat concedierea a 700 dintre aceștia.

„Se încearcă, cum să vă spun, diminuarea numărului de oameni, numărul de grupuri energetice, Ordonanța 69. De aceea nu înțeleg de ce compania face asta, dânsii au un contract adițional la cel de muncă și spun că cei care sunt în acest program și au disponibilizare beneficiază de acele plăți compensatorii.

Au făcut acest act adițional la sume derizorii, 3 500 lei brut, atât va primi un om lunar odată ce este trecut în acest program de disponibilizare. Acești oameni nici nu se încadreaza la pensionare pentru ca verificarea nu este făcuta la casa de pensii, verificarea este făcută la resurse umane la companie”, a declarat Nicu Bunoaică, preşedintele Sindicatului Solidaritatea.

Aceste disponibilizări fac parte din planul de decarbonare.

România şi-a asumat că până în 2030 ţara nu va mai produce energie pe bază de cărbune, pe motiv că acest combustibil poluează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here