Smiley cântă, în această noapte, la Zilele Municipiului Târgu Jiu

0
183

Manifestările organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Târgu Jiu sunt în plină desfășurare. Programul de astăzi este printre cele mai așteptate, miercuri fiind ziua când Smiley va concerta cu trupa sa, timp de o oră, în Piața Prefecturii. Înaintea concertului așteptat cu mare nerbdare de fani, va avea loc un concurs de frumusețe – Miss Boboc Târgu Jiu 2022, ce se va desfășura între orele 19:00-22:00.

Joi, 20 mai, va avea loc Festivalul naţional de muzică uşoară, folk şi creaţie literară „Coloana Infinitului”, realizat în parteneriat cu Palatul Copiilor Târgu Jiu, de la ora 19.00, tot în Piaţa Prefecturii, după care va urma, de la ora 21.00, un spectacol de muzică populară susţinut de Taraful Rapsozii Gorjului şi soliştii Dumitru Vasilescu şi Claudia Dascălu.

Vineri, 20 mai, se va desfăşura procesiunea religioasă închinată Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, ocrotitorii municipiul Târgu Jiu şi recital oferit de Corul de elevi al Liceului Teologic „Sf. Nicodim” Târgu Jiu, de la ora 20.30. Va urma un spectacol de muzică populară susţinut de Taraful EMI Events Music şi soliştii Emil Badea şi Mariana Ionescu Căpitănescu pe insuliţa de pe Jiu.

Sâmbătă, 21 mai, se va desfăşura Târgul Organizaţiilor de Tineret, în parteneriat cu Asociaţia Colour Your Dreams, de la ora 10.00, şi o expoziţie de tehnică oferită de Poliţia Locală Târgu Jiu. În Piaţa Prefecturii se va desfăşura Retromobil, o expoziţie de autovehicule retro. Seara se va încheia cu un spectacol de muzică populară susţinut de Taraful EMI Events Music şi soliştii Vasile Ciobanu şi Nina Predescu.

Duminică, 22 mai, Zilele Municipiului Târgu Jiu se vor încheia cu un spectacol de muzică uşoară susţinut de artiştii: Ronna Riva, Ale & The Band, Nicole Cherry şi Andra. Evenimentul va avea loc de la ora 20:00, pe Insuliţa de pe Jiu. Zilele Municipiului Târgu Jiu se încheie cu un foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here