Șofer omorât de o stâncă desprinsă din munte, pe Defileul Jiului

0
180

Un bărbat a murit și două femei au fost rănite, duminică, pe Defileul Jiului, după ce un bolovan s-a desprins de pe versant. Bărbatul de la volan nu a avut nicio șansă, deși medicii au încercat să îl resusciteze. Șoferul, în vârstă de 56 de  ani, era din Giurgiu și venea dinspre Petroșani, împreună cu cele două femei, care au scăpat ca prin minune.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești Jiu, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU HD și două ambulanțe din cadrul SAJ Hunedoara.

,,În urma acestui eveniment au rezultat 3 victime: șoferul autoturismului, un bărbat în vârsta de 56 de ani și două femei în vârsta de 60, respectiv 50 de ani. Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat, ulterior fiind declarat decedat. Celelalte două victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale la față locului, însă acestea au refuzat transportul la spital”, a comunicat IPJ Gorj.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Reprezentanții CNAIR care monitorizează Defileul Jiului spun că accidentul nu putea fi prevenit, dată fiind înălțimea și locul din care stânca s-a desprins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here