SOS organe abilitate ! SALVAŢI ORAŞUL ROVINARI PÂNĂNU ESTE PREA TÂRZIU

0
627

SOS organe abilitate !

SALVAŢI ORAŞUL ROVINARI PÂNĂNU ESTE PREA TÂRZIU

Ne gîndeam, la un moment dat, că poate ar trebui să ne oprim câteva numere de ziar, să nu mai scriem pentru a da posibilitatea organelor de cercetare abilitate să-şi facă datoria în legătură cu cele semnalate de noi până în prezent, dar… ne dăm seama că, salvarea va sta tot în mâinile cetăţenilor oraşului Rovinari.

Organele de cercetare nu vor face nimic cu un teren de la „Gârla” al nimănui, dar în acte al Primăriei Rovinari în care se investesc de zor fără să se sesizeze nimeni, sute de milioane de lei vechi, fără un document legal. Dar cum să te autosesizezi,mai organule, când în spatele celor care investesc în acest teren , gurile rele spun că s-ar afla soţia unui mare poliţist, pus să vegheze la respectarea legalitaţii, dar…cine se aseamănă şi se asociază cu reciclatorii degunoaie sunt tot…!

Şi pentru că tot am ajuns la gunoaie…şi la Rovinari s-a încheiat cu falimentara strângătoare de gunoaie S.C. Apă Canal Salubritate S.R.L. Deci, dragi rovinăreni, nimic mai simplu…după ce aţi băut apă cu o firmă din Rovinari, a venit vremea să beţi apă cu o altă firmă, din Târgu-Jiu, la preţ dublu şi n-aţi râgâit chiar dacă dacă este aceeaşi apă. Iată că inevitabilul s-a produs şi la firma de gunoaie. Aţi plătit gunoiul până acum la o firmă din Rovinari, ai căror acţionari era Consilul Local Rovinari, şi pe care… au falimentat-o. Deci, în viitorul apropiat veţi plăti un preţ dublu la o altă firmă de strâns gunoaie. Poate că această firmă care nu ma are niciun fel de legătură cu Consilul Local Rovinari va reuşi să strângă toate „gunoaiele” de prin Rovinari. Poate că domnii consilieri locali vă vor explica în detaliu care au fost motivele care i-a dus către faliment. Cum este domnule consilier local Preda Ionel sau domnule consilier Dămian Bogdan. Cum aţi reuşit performanţa istorică de a o falimenta? A fost totuşi în grija voastră (acum i-aţi făcut grijanie). Poate că cineva, candva, se va gândi să tragă la răspundere acţionarii şi conducerea acestei unităţi falimentare, aşa cum este normal, şi de ce nu … să plătească daunele în solidar cu cei care au administrat-o prost. Cu speranţa că în cel mai scurt timp organele abilitate ale statului îşi vor fae datoria nu pot să nu închei prin a transmite, în primul rând, un semnal de alarmă către unii ciorditori de bani publici care au venit la Rovinari în pantofi de vinilin şi într-un autoturism revopsit (semn că era ciordit) şi acum se lăfăie în apartamente şi camere în fostele cămine de nefamilişti. Oare cum justificaţi domnilor averea? Voi ce schimbaţi autoturismele ca pe şosete dintr-un amărât de salariu? În al doilea rând vreau să informez cititorii şi clevetitorii că în spatele susţinerii noastre, a ziarului, nu stă niciun FRUNZĂ! Ba mai mult, având în vedere că oamenii de la firma unde îşi desfăşoară activitatea sunt supăraţi că nu mai au lucrări pe raza oraşului Rovinari, fiind nevoiţi să se trezească cu o oră mai devreme pentru a merge la servici…punem şi noi întrebarea domnului Valentin Frunză : De ce firma la care lucraţi dumneavoastră s-a retras de la lucrările pe care le aveaţi pe raza oraşului Rovinari? Gurile rele spun că datorită…parandărătului sau şpăgilor prea mari? Dacă este adevărat vă rugăm să vă autodenunţaţi. Dacă nu…vă aşteptăm cu un drept la replică. Noi credemcă o firmă care are sediul pe raza oraşului Rovinari, are peste 100 de angajaţi şi plăteşte taxe şi impozite pe raza oraşului ar trebui să se regăsească şi la capitolul „lucrări”. Ceva nu miroase a bine. Vom mai reveni punctualpe baza acestui material.

 

Ovidiu Argintaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here