Trei bărbați reținuți pentru infracțiuni de lovire, violență și amenințare

0
58

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, în trei cazuri diferite, pentru lovire, violenţă şi ameninţare, ei fiind introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, a anunţat, urtătorul de cuvânt al instituţiei, Victor Ţuhaşu.

Potrivit acestuia, în primul caz, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 30 de ani, din comuna Ţânţăreni, bănuit de lovire sau alte violenţe. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în noaptea de 1 spre 2 august, bărbatul ar fi exercitat acte de violenţe asupra unui bărbat de 44 de ani, din comuna Ţânţăreni, în timp ce acesta se afla într-un autoturism parcat la poarta locuinţei. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti.

În cel de-al doilea caz, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o femeie de 32 de ani, din comuna Stejari, cu privire la faptul că are un conflict cu tatăl său. Cu ocazia intervenţiei la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, pe fondul unui conflict generat de consumul de băuturi alcoolice, un bărbat de 56 de ani, din comuna Stejari, ar fi îmbrâncit-o pe apelantă şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, în timp ce aceasta se deplasa pe DJ 605B Stejari. În cauză a fost întocmit dosarul penal pentru violenţă în familie, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat. De asemenea, pe timpul intervenţiei la apelul 112, cei doi agenţi de poliţie au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de către bărbat, fiind întocmit dosar penal pentru ultraj. Marţi dimineaţa a fost continuată urmărirea penală faţă de bărbat pentru violenţă în familie şi ameninţare, acesta fiind reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

În cel de-al treilea caz, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Baia de Fier au fost sesizaţi de către o femeie de 55 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că a fost ameninţată cu acte de violenţă de către soţul său de 53 de ani, prin intermediul telefonului, fiindu-i provocată o stare de temere. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ameninţare, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat.

 

Totodată, în continuarea cercetărilor efectuate, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here