Ultima zi pentru licitarea Bazei de Tratament Săcelu

0
160

Baza de tratament de la Săcelu, care se află în proprietatea Complexului Energetic Oltenia, va fi vândută. Azi a fost ultima zi în care s-au depus oferte, din partea potențialilor investitori. Documentațiile vor fi analizate, până la finalul anului, iar la începutul anului viitor ar trebui să se anunțe câștigătorul licitației pentru clădirile și bazinele din incinta bazei. Este vorba de centrul de agrement cu bazine, un hotel, două vile, un centru de recuperare, precum și o suprafață totală de teren de peste 17.500 de metri pătrați.

Baza de tratament propriu-zisă, scasă la vânzare de CEO are o suprafață de 3.253 mp, iar plaja și bazinele de apă termala au 10.147 mp. Pe lângă acestea, mai sunt scoase la vânzare un teren aferent centralei termice, spălătoriei și parcării, cu o suprafață de 1.772 și terenurile aferente vilelor și cantinei, în suprafață totală de peste 2.500 mp.

Complexul Energetic Oltenia vrea să renunțe treptat la activele care nu au legătură directă cu producerea de energie electrică. CEO mai deține câteva hoteluri în Târgu Jiu, Rânca și Turceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here