Un celebru procuror antimafia a fost ucis pe o plajă din Columbia, în timp ce se afla în luna de miere

0
159

Un înalt procuror paraguayan, care a luptat împotriva crimei organizate în țara sa natală, a fost împușcat mortal în timpul lunii de miere în Columbia. Marcelo Pecci se afla pe o plajă de pe insula Baru când a fost ucis de doi bărbați înarmați. Cu câteva ore înainte de împușcături, soția lui Pecci anunțase pe Instagram că este însărcinată.

Președintele paraguayan Mario Abdo Benitez a descris împușcăturile ca fiind o „crimă lașă”.

Soția sa, jurnalista Claudia Aguilera, a declarat că au fost abordați de doi bărbați pe o plajă privată. Ea a mai spus că soțul său nu a primit nicio amenințare. „Doi bărbați l-au atacat pe Marcelo. Au venit cu o barcă mică, sau cu un jet ski, adevărul este că nu am văzut bine”, a declarat Aguilera pentru ziarul El Tiempo. Unul dintre agresori a coborât și „fără să spună nimic l-a împușcat pe Marcelo de două ori, un (glonț) l-a lovit în față și altul în spate”, a spus ea.

Șeful poliției columbiene și anchetatorii din Paraguay s-au deplasat la locul crimei. Oficiali din Statele Unite vor ajuta și ei la anchetă, a declarat șeful poliției naționale din Columbia, generalul Jorge Luis Vargas. Pecci era specializat în crimă organizată, trafic de droguri, spălare de bani și finanțare a terorismului.

În 2020, el a lucrat la un caz împotriva fostului fotbalist brazilian Ronaldinho, care a fost arestat în timp ce încerca să intre în Paraguay cu un pașaport fals.

Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here