Un deputat PNL sare la gâtul parlamentarului Manta

0
104

Deputat PNL Gigel Ştirbu a lansat un atac dur la adresa social-democraților gorjeni, declarând că: „cei de la PSD au lăsat Oltenia în sărăcie în ultimii 30 de ani, iar acum au tupeul să îi atace pe liberalii care găsesc soluţii pentru dezvoltare”. Declarația parlamentarului survine la scurt timp după ce deputatul PSD de Gorj, Claudiu Manta, a cerut demisia ministrului Energiei.

„Regiunea Olteniei a fost lăsată în sărăcie, în mod intenţionat, de cei de la PSD în ultimii 30 de ani. Nu au încurajat investiţiile şi, mai mult chiar, au prăduit resurse importante pentru dezvoltare. De aceea pare greu de crezut că cei care au jefuit CEO au acum curajul, prin vocea deputatului PSD Claudiu Manta, să ceară demisia ministrului Energiei! Aţi uitat domnule deputat de prejudiciul de 680 milioane de lei pe care fosta conducere girată de PSD, demisă de actualul ministru al Energiei, i-a sifonat din CEO? Nu v-am auzit vorbind atunci de acest lucru. De aceea, ceea ce faceţi acum se încadrează la: Curat tupeu, tipic social democraţilor! Ori au uitat, ori nu pricepe de fapt că ministrul Energiei, alături de colegi din guvernul condus de prim – ministrul PNL Florin Cîţu, au căutat cele mai bune soluţii pentru a repara ce au stricat colegii lui de la PSD. Aşa că îi recomand colegului meu, deputat de Gorj, să renunţe la demagogie şi mai bine şi-ar cere scuze pentru dezastrul lăsat în urmă. Să nu creadă că prin metoda „cine strigă primul” va fi absolvit de vină va reuşi să îi păcălescă pe români, doar pentru că sunt disperaţi că încep să se vadă rezultate concrete în urma unor măsuri puse în aplicare de guvernarea liberală”, a transmis Știrbu.

„Aş dori să reamintesc, pentru corecta informare, că în timp ce în guvernările PSD nu s-a făcut nimic concret, ministrul Energiei lucrează împreună cu cei de la Comisia Europeană la programul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia, care să permită să ajungă dintr-un producător unic pe bază de cărbune, într-un producător care să utilizeze cât mai puţin cărbune, în mix cu gazul natural şi energia verde.Vă deranjează că acest Guvern face investiţii în Oltenia? Pentru că există noi proiecte de investiţii pentru zona Olteniei: proiect-pilot al centralei pe gaz şi hidrogen de la Halânga, extinderea reţelei de gaze naturale şi alte proiecte de modernizare şi dezvoltare. Totodată, să nu uităm că Guvernul condus de prim – ministrul Florin Cîţu este primul care a alocat resurse pentru drumul expres Calafat – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj, dar şi resurse importante pentru drumul expres Târgu Jiu – Craiova. Să nu uităm de drumul expres Craiova – Piteşti, cu care aţi minţit Oltenia timp de 10 ani de zile. Ciudat mod de a ieşi din anominat domnule Manta! Faptele vor vorbi de la sine şi se va vedea că social democraţii au fost cei care au ţinut Oltenia în sărăcie!”, a mai spus parlamentarul de la Olt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here