Văcaru, numit director al zonei Metropolitane Târgu Jiu

0
155

Fostul prefect Alin Văcaru, președinte al PRO România Gorj, a fost votat director general al zonei metropolitane Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu spune că propunerea îi aparține, dar a discutat această variantă și cu șeful Consiliului Județean, Cosmin Popescu, de la PSD. Consiliul Director și de Administrație s-a întrunit joi în ședință, pentru a vota propunerea de director.

Marcel Romanescu, cel care este președintele Zonei Metropolitane, susține că va fi creată și o structură de angajați, organigrama urmând să fie aprobată într-o ședință ulterioară a Consiliului de administrație al Zonei Metropolitane.

Alin Văcaru spune că salariul pe care îl va avea nu este unul mare și că, ceea ce l-a recomandat este experiența în pozițiile de conducere din administrație, deținute anterior. Noul director a propus efectuarea unui masterplan al județului, pentru a dezvolta unitar localitățile Gorjului. Alin Văcaru a fost prefect de Gorj și deputat din partea PSD, poziție din care a plecat la Pro România, unde a încercat să mai obțină un mandat de parlamentar, însă fără succes, la ultimele alegeri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here