Vijeliile au afectat 12 localități din Gorj

0
759

Angajații Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au intervenit neîntrerupt, aseară, după ce vijeliile au răvășit municipiul Târgu Jiu și mai multe localități din județ. În decurs de şase ore, lucrătorii ISU au acționat în 12 localităţi din județ, în 30 de misiuni de înlăturare a efectelor negative generate de fenomenele meteo periculoase.

În municipiul Târgu Jiu au fost peste zece intervenții, pentru degajarea acoperişurilor smulse de vânt și aruncate peste mai multe autoturisme parcate.

Primarul Marcel Romanescu este bucuros că, datorită toaletării arborilor în ultimii patru ani, nu au cazut copaci pe mașini sau pe carosabil. Cu privire la acoperisurile de pe blocuri sau case, edilul spune că acestea au fost executate fără autorizatie de constructive. Primarul le atrage atenția proprietarilor să intre în legalitate, pentru că va trimite Politia Locala în controale la asociatiile de proprietari

Pompierii militari au acționat și pentru înlăturarea copacilor căzuţi pe carosabil în oraşul Novaci, comunele Baia de Fier, Leleşti, Bumbeşti-Piţic, Scoarţa, precum şi pentru degajarea stâlpilor de curent căzuți în comunele Muşeteşti, Crasna şi Baia de Fier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here