Bătrân găsit mort într-o mașină abandonată în curtea Întreprinderii de Drumuri și Poduri Gorj

0
313

O persoană fără adăpost a fost găsită decedată, luni dimineață, într-un autoturism scos din uz, aflat în incinta societății Întreprinderea de Drumuri și Poduri din Târgu Jiu, care aparține Consiliului Județean Gorj. Este vorba de un bătrân fără adăpost, în vârstă de 71 de ani, care era cunoscută cu viciul alcoolului și a fost internat de mai multe ori de polițiștii locali la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

„La data de 11 decembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, se află într-un vehicul în curtea unei clădiri dezafectate din municipiu și nu prezintă semne vitale. În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă. Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști, acesta având vârsta de 71 de ani și fără un domiciliu stabil.  Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Urmează ca trupul neînsuflețit să fie dus la Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cauzele producerii decesului.

Societatea în incinta căreia a fost găsit trupul neînsuflețit al bătrânului este în lichidare, după ce a falimentat, iar sediul, care se află într-o zonă centrală din municipiul Târgu Jiu, este în paragină, fiind abandonat.

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here