Scandal în familia Lasconi. Fiica Elenei Lasconi, afirmații uluitoare: “Nu m-a crescut! M-a abandonat!”

0
66

Fiica Elenei Lasconi, Oana, a oferit o reacție fermă pe Instagram după ce mama sa a declarat că a votat “DA” la referendumul pentru familia tradițională. Tânăra a afirmat că este dezgustată de “această discriminare jegoasă” și că nu o susține pe mama sa în acest sens. De altfel, aceasta susține și că mama sa a mințit în legătură cu faptul că a crescut-o.

„A mințit ziarele. A zis ‘Oh, am crescut-o pe cont propriu’. Nu m-a crescut. Nu a făcut-o. M-a abandonat”, a explicat, pe rețeaua de socializare, tânăra care trăiește în Paris.

De altfel, videoclipul a fost însoțit și de mesajul:

„Sunt mulțumită că mama mea nu mai candidează la alegerile parlamentare. Un homofob în minus la Parlamentul Europen este un câștig, indiferent de cost. Grija mea este în principal față de persoanele LGBTQ+ din România care suferă în fața ignoranței și urii”.

“Sunt absolut dezgustată că mama mea a votat DA”

„Sunt absolut dezgustată că mama mea a votat DA, la referendumul Coaliției pentru familie pentru a susține așa zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie. Sunt dezgustată și dezamăgită.  Nu îmi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit o homofobă. Nu am cuvinte (…) ca membru al acelei comunități. Nu pot să descriu durerea pe care o simt. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată. Știu că nu era pasionată de subiectul pentru drepturi egale, dar sunt șocată că e preocupată de modificarea Constituției într-un mod jegos. Mă doare sufletul și inima, am palpitații. Sufăr foarte mult și nu îmi vine să cred, consider că dacă ești creștin și crezi în legea iubirii ar trebui să lupți pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să își aleagă calea și să își poate forma o viața fericită și liniștită. Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie și din acest motiv nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere, din acest moment”, a transmis fiica acesteia.

Romanialibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here